Loading color scheme

Humanitarna akcija

HUMANITARNA AKCIJA

Pregleda: 3234

Kompanija "Energogas" d.o.o, u saradnji sa našim velikim bokserskim šampionom, Ratkom Draškovićem, pokreće humanitarnu akciju čiji je cilj da svi zajedno pomognemo u liječenju bolesne djece u Crnoj Gori.

Čast nam je što je gospodin Ratko Drašković, prije svega šampion humanosti i čovjek koji je odlučio da donira bubreg Radmili Raičević, prihvatio naš poziv da bude zaštitno lice i promoter ove akcije.

Od 01.08.2021. godine, kupovinom svake plinske boce na našim prodajnim mjestima u Podgorici, Kotoru i Nikšiću, donirate 1€ u Fond za liječenje djece. Pozivamo Vas da se u što većem broju uključite, i kupovinom plinskih boca, koje koristite za Vaša domaćinstva, hotele, restorane itd, na ovaj simboličan način pomognete onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Na kraju svakog mjeseca, sredstva prikupljena na ovaj način, biće uplaćena fondaciji Budi human, kojoj se zahvaljujemo što je podržala našu akciju. Takođe na kraju svakog mjeseca, na našem sajtu i facebook stranici, biće objavljen iznos koji je na ovaj način prikupljen i kome su sredstva dodijeljena.